Synaeve Bouwprojecten is een bouwbedrijf gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten in Limburg (omstreken Hasselt) met nieuwbouwwoningen, -appartementen en -industriebouw.

Met Synaeve Bouwprojecten verwezenlijk je je droomhuis of appartement binnen het afgesproken budget. De flexibiliteit is veel groter dan bij het gemiddelde sleutel-op-de-deur-bouwbedrijf. Jij bepaalt de stijl en afwerkingsgraad helemaal zelf: winddicht of tot en met tuinaanleg. Alles is bespreekbaar.

De grootste troef? Je weet waar je aan begint, hoeveel het totale kostenplaatje bedraagt en je hebt geen administratieve zorgen.

Heb jij je eigen bouwgrond en zoek jij een aannemer die jouw woning ruwbouw-winddicht of inclusief afwerking bouwt? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met jou of onze architect ontwerpen wij jouw droomwoning en bouwen we deze volledig in smaak van de klant.

 

À la carte

Standaardwoningen uit boekjes? Daar gelooft Synaeve Bouwprojecten niet in. Bouwen op maat, dat is het motto. Jij kiest de stijl en de inrichting, wij zorgen voor de planning, budgettering en uitvoering. Wil je zelf de elektriciteit leggen of de garage tegelen? Ook dat is bespreekbaar.

Van A tot Z

Bij Synaeve Bouwprojecten kies je zelf hoe ver de samenwerking gaat. Van voorontwerp tot een winddichte ruwbouw? Of liever inclusief schilderwerken en tuinaanleg? Alles is mogelijk.

Afgesproken prijs

Geen verdoken kosten. Dat is de afspraak die Synaeve Bouwprojecten elke keer opnieuw maakt. Alle externe kosten – van de stabiliteitsstudie tot de technische keuringen – zijn inbegrepen. Je weet perfect waar je aan toe bent wanneer je met Synaeve Bouwprojecten in zee gaat. Bovendien zijn de afwerkingsbudgetten voldoende ruim.

Vakkennis

Synaeve Bouwprojecten heeft een breed spectrum van algemene kennis onder één dak. We kennen de voor- en nadelen van de verschillende materialen en technieken en gaan in samenspraak op zoek naar de optimale oplossing voor je woning.

 

 

Contactpersonen

Algemeen e-mailadres (prijsaanvragen, offertes,...): info@synaevebouwprojecten.be

Zaakvoerder: Bart Synaeve, bart@synaevebouwprojecten.be

Administratie, verkoop, personeel,...: Eveline Noels, eveline@synaevebouwprojecten.be

Boekhouding: Eveline Noels, boekhouding@synaevebouwprojecten.be

Werfleider ruwbouw: Tom Vandijck, ruwbouw@synaevebouwprojecten.be

Werfleider afwerking: Kris Bierwerts, kris@synaevebouwprojecten.be